WELKOM bij de L!VESTREAM!

Tsja, het zijn bijzondere tijden! We zijn op 1,5 meter afstand van elkaar gedwongen! Toch zijn we bij elkaar met de LIVESTREAM! Wil je LIVE in de uitzending komen? Dat kan op de volgende manieren:

- Whatsapp (06 135 80 197)
Stuur jouw foto/filmpje/selfie/quarantainesituatie naar ons en we laten het zien in de uitzending! Berichten voor de ticker onderin beeld app naar 06-135 80 197 op deze manier: *live* "jouw boodschap"

- Videobellen! (Facetime: social@livetilburg.com Skype: Livetilburg)
Bel ons via facetime of skype en we nemen je live in de uitzending! Zorg er wel voor dat je het geluid van stream even wat zachter zet, anders krijgen we heel vreemd geluid binnen. Geen nood dat je jezelf niet ziet, we zenden stiekem uit met een kleine vertraging!

Trouwens: Alles is al duur genoeg! In de uitzending komen is helemaal gratis (muv de gebruikelijke kosten voor het gebruik van jouw mobiele telefoon. Maar goed, handjes in de lucht voor wifi thuis!)

We doen ook dit samen! #samensterk #staysafe #blijfthuis

Digitale Fooienpot!

Het zijn nu barre tijden. Opeens konden we op zondag niet meer open en zitten we te wachten tot we weer open mogen! Gelukkig kunnen we nog in contact blijven met jullie door de LIVESTREAM en hebben we een webshop geopend zodat jullie thuis ook het feestje kunnen bouwen!
Wil je ons in deze periode helpen? Wij hebben een digitale fooienpot! Of je nu 0.10 cent geeft of meer... Wij zijn gewoon enorm blij! Volg deze link om jouw fooi aan ons te geven!